Apotheek – Huisartspraktijk Klatter – ST. Jacobiparochie

Welkom op de website van praktijk J.A. Klatter, huisarts en apotheek

Op onze website kunt u nieuws en belangrijke informatie voor patiënten vinden. Houdt u de website in de gaten, van tijd tot tijd zijn er nieuwtjes, vakantieplanning en dergelijke te lezen. Via onze website kunt u ook herhaalmedicatie bestellen, hiervoor kunt u boven aan de pagina op "services" klikken.

Huisartspraktijk Klatter
Kadal 29 9079KT ST. Jacobiparochie

Apotheek

De aan de huisartspraktijk verbonden apotheek kenmerkt zich door kleinschaligheid en persoonlijke benadering. U kunt bij ons terecht voor alle door artsen voorgeschreven medicatie. De meest voorkomende middelen zijn over het algemeen “uit voorraad” leverbaar. Het zal een enkele keer voorkomen dat medicatie speciaal besteld moet worden. Het gaat dan vooral om de handmatig bereide middelen. Vanwege de kleinschaligheid bereiden wij zelf geen zalven en drankjes. Deze worden vanuit ziekenhuisapotheken besteld.

Ook voor verbandmiddelen en incontinentiemateriaal is onze apotheek uw eerste aanspreekpunt. De assistente maakt graag een afspraak met u om te inventariseren welk materiaal voor u het meest geschikt zal zijn. In de laatste jaren is er veel veranderd in de vergoeding van verband- en incontinentie materialen. Houdt u rekening met een eigen bijdrage hiervoor.

Voor drogisterijmiddelen zoals handcremes en pleisters wordt u verwezen naar de drogist.

Uiteraard kunt u altijd terecht met vragen over uw medicatie, bijwerkingen of innameschema’s.

Certificering

Onze apotheek is via de instantie Lloyd’s Register gecertificeerd als goede apotheek.
www.lr.org.nl-nl

Voor wat betreft hulpmiddelen zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling voor Medische  Hulpmiddelen.
De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren, erkent. www.semh.nl  

De hulpmiddelen worden via de “hulpmiddelenwinkel besteld, zie prkaktijkinformatie